Solskjær hylder Messi efter 3-0-lussing

Ole Gunnar Solskjær kalder Lionel Messi for “forskellen” efter Champions League-exit og sætter som mål, at Manchester United i fremtiden kommer op på FC Barcelonas niveau.

Han havde håbet på, at han kunne skabe endnu et mirakel, men det endte med et mareridt på Camp Nou. Ole Gunnar Solskjærs tropper tabte 3-0, og det var der specielt en Barca-spiller, som havde en stor aktie i ifølge nordmanden. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg er nødt til at sige, at Lionel Messi er verdensklasse, og han er forskellen. Da vi kom bagud 2-0, var det game over. Han er en anden klasse, ham og Cristiano Ronaldo er de bedste spillere i det sidste årti, det er der ingen tvivl om. Messi viste klassen, siger Solskjær efter kampen til engelske BT Sports. 

Efter nederlaget er den tidligere Molde-træners Champions League-eventyr slut. United tabte sammenlagt 4-0 til catalanerne. 

– Vi skal sætte os som mål, at vi skal nå op på Barcelonas niveau. Det kan vi godt, men vi skal arbejde hårdt for det. Hvis vi vil finde tilbage til Manchester Uniteds sande niveau, sande traditioner, så skal vi udfordre Barcelona, siger Solskjær. 

– De var et par niveauer over os heover de to kampe. Vi vil gerne spille de her kampe igen til næste år, så vi har en stor uge foran os. Vi kan ikke dvæle ved nederlaget, for vi skal fokusere på weekenden. 

Søndag spiller Manchester United på Goodison Park, hvor Everton venter i Premier League. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Karakterer: Young og de Gea ringest i en holdpræstation under middel

Næste artikel

Neville: United er nødt til at genopbygge truppen

ANNONCE