Karakterbogen: Atter middelmådige indsatser

Ingen United-spillere over middel i sæsonens første CHL-kamp.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

André Onana – 2

Virkede egentlig ok sikker i starten af kampen, men så mildest talt ikke godt ud, da Bayern scorede efter en lille halv time – nogen vil kalde det et kæmpe drop. Så passiv ud ved 2-0 målet og havde et par dårlige pasningsaktioner efter de to Bayern-mål. Kunne ikke gøre meget ved straffesparket og havde fine redninger i slutningen af 2. halvleg. Det er kun de 3-4 redninger i slutningen af kampen, der lige med nød og næppe hiver Onana op på et 2-tal.

Diogo Dalot – 2

Viste svaghed både fremad og bagud i kampen. Dårligt indgreb ved 2-0 målet og bidrog ikke med noget offensivt i hele kampen. Mange dårlige beslutninger og afleveringer.

Lisandro Martinez – 4

Vigtigt indgreb mod Gnabry midtvejs i første halvleg og spiller egentligt fornuftigt, men falder i niveau efter de to hurtige Bayern-scoringer og med den usikkerhed der opstår i defensiven. Står meget højt og virker ude af position et par gange, men har også de velkendte Butcher-indgreb undervejs. Bedst af de defensive – men det siger ikke meget i dag. Lille 4-tal.

Victor Lindelöf – 3

Havde det svært med de hurtige Bayern-spillere og virkede til at have lidt problemer med sin placering. Meget præget af den usikkerhed, der opstår efter de to Bayern-scoringer.

Sergio Reguilón – 2

Egentlig viser venstre backen en masse initiativ fremad banen og er i rigtig gode indlægspositioner undervejs – han rammer bare ikke nogen medspillere på indlæggene. Havde en god chance for at reducere til 2-3, men rammer den helt skævt. Det defensive var til gengæld nærmest en katastrofe. Taber nærkampe, står dårligt placeret og træffer dårlige beslutninger.

Casemiro – 4

Startede egentlig ok sammen med resten af holdet, men ser rigtig skidt ud to gange ved 2-0 målet. Han misser sit indgreb i optakten til scoringen og når slet ikke med hjem. Mister sine markeringer ved flere lejligheder. Men trods en skidt præstation står den brasilianske midtbanespiller noteret for to mål. Normalt er det nok til at blive kampens spiller, men med præstationen før de to mål kan han ikke komme i betragtning.

Christian Eriksen – 3 (Udskiftet i det 68. minut)

Burde have scoret i første halvleg og startede fint og faldt mere og mere i niveau som kampen skred frem – både defensivt og offensivt. Straffe eller ej, så skal han have armene ind til kroppen. Mangler fysik i det defensive, hvor Bayern-spillerne nærmest bare løber forbi ham.

Bruno Fernandes – 3

Meget anonym indsats, men alligevel noteret for en assist ved Casemiros anden scoring. Får ikke sat sit aftryk på kampen.

Facundo Pellistri – 3 (Udskiftet i det 81. minut)

Spillede sine første minutter i Champions League og var tæt på af få den perfekte start, men blev forhindret af en Bayern-spiller – et lille straffespark måske. Var aggressiv i sit presspil, men kvaliteten manglede i flere situationer. Der er potentiale i den unge kant, men det et meget råt materiale og det var tydeligt mod den tyske storklub.

Marcus Rashford – 5 (Kampens spiller)

Meget blandet kamp for den engelske landsholdsspiller. Når han lykkedes blev United farlige – problemet var bare, at det skete for sjældent. Dog fik han assist til Højlunds scoring og fik lavet gode gennembrud undervejs og burde have fået yderligere en assist for sit indlæg til Garnacho. Ikke fordi han spillede en brandkamp, men han var bedst af de middelmådige og derfor min kampens spiller.

Rasmus Højlund – 4 (Udskiftet i det 81. minut)

Manglede lidt timing i flere af sine aktioner og en dårlig pasning til Eriksen var tæt på at give Bayern en god mulighed. Men som den angriber han er, fortsatte han ufortrødent og fik lavet sit første mål for De røde djævle. Løber en del forgæves meter og mangler stadig kampform. Men han viste mest gejst af alle United-spillere i dag.

Indskiftninger:

Scott McTominay – 3 (Indskiftet i det 68. minut)

Var der knopper på de støvler? Har flere sekvenser, hvor han simpelthen glider i græsset. Uden knopper intet aftryk på kampen.

Anthony Martial – UB (ind i det 81. minut)

Laver et par gode aktioner og bliver noteret for en assist til Casemiros første mål. Ellers anonym.

Alejandro Garnacho – UB (ind i det 81. minut)

Har en stor chance, men får slet ikke timet sit løb på ellers god aflevering fra Rashford.

1 kommentar
  1. Karakterbogen sidder lige i skabet…

    En smule hård ved Onana dog da han faktisk har nogle stærke redninger som holder United inde i kampen, men det er klart at hans mega drop trækker meget ned da det helt unødvendigt sætter Bayern i gang.

    Savner forøvrigt en karakter til ETH som fast indslag.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Kane: De er et hold med masser af talent

Næste artikel

Slukøret Onana: Jeg svigtede holdet

ANNONCE