Keane: En ‘proper’ United-præstation

Den tidligere United-kaptajn roser United-spillernes indstilling i derbysejren mod Manchester City.

Martial og Rashford chokerede City-spillerne med deres scoringer i første halvleg, hvor førstnævnte måske skulle have scoret en mere. Efterfølgende leverede hele United-holdet en koncentreret indsats, der får store roser fra Roy Keane.

– Jeg havde på ingen måde set det her komme. Det var fantastisk – en ‘proper'(klassisk, gennemført, red.) United-præstation, hvor der var masser af mod og personlighed, siger han.

I de første 30 minutter af opgøret så United uhyre giftige ud, hver gang de lavede omstillinger mod Citys mål efter samme opskrift, som også Spurs blev besejret på i midtugen.

Roy Keane giver dog ikke så meget for Tottenham-sejren, for det er jo ‘bare’ Tottenham, men ifølge ireren er det noget ganske andet at besejre City på Etihad.

– Den her sejr vil give så meget selvtillid til et hold, der er blevet så kritiseret, som de er. Ingen kan lide at blive det, så hatten af for dem, og uanset hvad der så sker til januar med al spekulationen om Oles job, så var de fantastiske, siger han.

Næste skridt for United er iføge Roy Keane nu at blive mere stabile end hidtil og levere præstationer som mod City uge ind og ud. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

8. december: Lingards mål på Wembley

Næste artikel

McTominay: Vores gameplan virkede perfekt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share