Keane forbereder modangreb på Ferguson

Ifølge den irske assistenttræner skal han nok komme ud og forsvare sig selv. Bare ikke endnu.

Roy Keane nåede at spille næsten 500 kampe for Manchester United, inden han i 2005 blev smidt på porten af Sir Alex Ferguson. Og netop konflikten mellem de to blev for nylig blusset op, da den pensionerede manager i sin selvbiografi satte ord på ”Keanos” sidste år.

Blandt andet lød det fra Ferguson, at Keanes behandling af sine medspillere ikke var en kaptajn værdigt, med hentydning til Roy Keanes famøse interview med MUTV, hvor han revser sine medspillere.

Men den tidligere United-kaptajn har altså sat sig for at forsvare sig over for Fergusons anklager. Det ligger i hans natur, siger han ifølge Daily Star.

– Jeg har intet problem med at folk har holdninger, men når folk lyver om mig, er man i sidste ende nødt til at komme ud og forsvare sig selv, og det har jeg tænkt mig at gøre – men ikke i dag.

Så direkte var meldingen fra ”Keano” inden fredagens venskabskamp mellem Irland og Letland. Den temperamentsfulde eks. midtbanespiller ser altså ikke ud til bare at lade Fergusons ord passere hen.

– Hvis folk fornærmer dig eller siger noget ondt om dig, eller hvis der kommer en hen og slår dig i ansigtet, hvad skal du så stille op? Du forsvarer dig selv.

Forrige artikel

Meulensteen: Blev ikke millionær af at træne United

Næste artikel

United-emne tæt på forlængelse

ANNONCE