Meulensteen: Blev ikke millionær af at træne United

Den tidligere United-træner afslører, at det aldrig har været lønnen der har drevet ham.

Rene Meulensteen forlod i sommer Old Trafford efter mere end 10 års tro tjeneste og er nu er kommet på plads i Fulham som assistenttræner. For næsten alt i verden ville han gerne have blevet hos ”de røde djævle”, men ikke på grund af pengene. Det siger han ifølge The Mirror.

– Jeg garanterer dig, de fleste ville skrabe deres hoved når de hører, hvad min løn som Sir Alex’ assistent var, i forhold til samme job i andre Premier League-klubber.

– Men pengene var aldrig min største motivation. Jeg kunne have fået et nyt job i Qatar i stedet for at komme til Fulham, og de penge jeg tjente i min korte tid i Rusland med Anzhi var rigtigt gode.

Den 49-årige tidligere cheftræner for danske Brøndby, valgte altså i sidste ende Fulham, da det var det bedste for hans familie.

– Mit private liv er vigtigere, og min kone og mine børn er meget glade for at bo i Manchester. Men de beløb der kom på papiret fra Qatar, var sindsoprivende.

– Ærligtalt har jeg aldrig set så stort et pengebeløb i en fodboldkontrakt. Der var intet at sammenligne i forhold til noget som helst i Man United. 

I den idéelle verden er Meulensteen dog slet ikke i tvivl om, at han havde foretrukket 10 år mere i United med Ferguson i spidsen.

– Jeg var sønderknust da Ferguson forlod klubben. Jeg havde et stort venskab med Ferguson – og det har jeg stadig.

– Moyes er meget praktisk. Min rolle, som den havde været med Sir Alex, ville have være skåret ind til benet. Jeg satte mig ned med Moyes og måtte fortælle ham, at måden han ville have, jeg skulle arbejde under ham, ville lede til gnidninger.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Campbell fortryder ikke farvel til Manchester United

Næste artikel

Keane forbereder modangreb på Ferguson

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share