Keane: Korrekt rødt til Nani

Står det til den gamle United-general Roy Keane, så er der ingen tvivl om, hvor vidt Cuneyt Cakirs røde kort til Nani var den rette dom.

Manchester United kom alvorligt på hælene, da Nani blev vist ud i anden halvleg af tirsdagens Champions League-gyser mod Real Madrid.

– Dommeren tog den rigtige beslutning, sagde Roy Keane efter kampen til ITV.

Nani kom med et løftet ben ind i en duel mod Arbeloa om bolden, og den tyrkiske dommer hev højest overraskende et rødt kort op af lommen efterfølgende. Men selv om den dom blev kritiseret, både af Nani, hans holdkammerater og fodboldeksperter, så hælder den tidligere Manchester United-anfører til at give dommeren ret.

– Det er farligt spil, så det er et rødt kort. Han ved, at der er andre spillere på banen, og hvis man skal være fair over for dommeren, så tog han sig et par minutter, snakkede med sine assistenter og besluttede sig for det røde kort, siger Roy Keane.

Ikke dommeren alene

Ifølge Roy Keane, der selv prøvede at få en længere række kort af samme farve i løbet af sin karriere, var det næppe dommeren, der egenhændigt tog beslutningen om at sende Nani tidligt i bad.

– Jeg tror ikke, dommeren selv tog beslutningen. Han ventede et par minutter, mens en af spillerne modtog behandling, og jeg tror, assistenten tog beslutningen. Folk bliver oprørte over det, men jeg mener, han tog den rette beslutning, siger Keane.

– Når jeg blev vist ud i løbet af min karriere, tænkte jeg altid på, om jeg gav dommeren muligheden for at sende mig ud. Hvis svaret var ja, så er det ude af dine hænder. Alle er oprørte over det, og United er lidt uheldige med at ryge ud, men det var farligt spil. Om han mente det eller ej er irrelevant. Det var farligt spil, rødt kort, konstaterer ireren.

 

Forrige artikel

Ronaldo gjorde det af med United i drama

Næste artikel

Mourinho: United var bedst

ANNONCE