Carrick var tæt på Arsenal-skifte

Michael Carrick var udset til at erstatte Patrick Vieira i Arsenal, men den handel gik i vasken, da en ung Cesc Fabregas imponerede i en Community Shield-kamp mod Manchester United.

Michael Carrick blev købt som afløser for Roy Keane i 2006, men faktisk var han få år tidligere tæt på at afløse en anden Premier League-legende Patrick Vieira i Arsenal. Det skriver han i sin selvbiografi, der udkommer senere i oktober.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På det tidspunkt i 2004 spillede Michael Carrick i West Ham, der havde lidt problemer med at få finanserne til at passe og derfor var i gang med at sælge spillere. Michael Carrick var egentlig på vej til et møde med Portsmouths manager Harry Redknapp, da David Dein(tidligere Arsenal-direktør, red.) ringede og sagde, at Arsené Wenger ville have en snak med ham.

–  Vi kørte forbi hans hjem i det nordlige London, så vi aftalte at køre forbi ham. En time senere sad jeg foran Wenger i hans stue og kneb mig selv i armen. Kunne jeg virkelig være på vej til at skifte til ‘The Invincibles’, der lige havde gået ubesejret igennem sæsonen, skriver Carrick i bogen, som The Times har fået lov at bringe udsnit fra.

På vej ud fortalte Arsené Wenger, at han ville give Carrick besked efter Arsenals Community Shield-kamp mod Manchester United to dage senere. I den kamp imponerede en bare 17-årig Cesc Fabregas stort, og Arsenal besluttede sig for at satse på den unge spanier som Vieiras afløser.

Skiftet til Arsenal blev altså ikke til noget, og i stedet skiftede Carrick den sommer til London-klubbens ærkerival, Tottenham, inden han to år senere endte i Manchester United. Her vandt midtbanespilleren over 12 sæsoner alt, der var at vinde.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: Man behøver ikke anførerbindet for at være en leder

Næste artikel

Rooney: United-spillerne skal steppe op

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share