Keane lokker Fortune på besøg

Qutinton Fortune bekræftede sent lørdag således rygter, der har verseret hele dagen. De går på, at United-reserven er krafigt på vej til at blive den…

Qutinton Fortune bekræftede sent lørdag således rygter, der har verseret hele dagen. De går på, at United-reserven er krafigt på vej til at blive den anden Manchester United, der trækker i den stribede Celtic-trøje på et halvt år.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De forlydener kan Fortune bekræfte, men han nedtoner samtidig histiorien en smule. Alligevel kan afrikaneren med fortid i Atletico Madrid ikke skjule, at han har interesse i at have hjemmebane nord for den engelske grænse efter sommerferien, når han definitivt er en færdig mand på Old Trafford.

“Keane ringede, vi var gode venner i United. Så jeg tog derop fredag og så på faciliteterne. Celtic er en af verdens største og mest berømte klubber, så at være der var selvfølgelig en overordentlig stor oplevelse.”

“Hvis du spurgte en spiller, om han ville spille i den klub, ville svaret for de flestes vedkommende blive et rungende ja. Nu vil jeg helst ikke kommentere alt for meget på situationen, eftersom jeg hverken har forhandlet med dem eller bestået et lægetjek, men efter det indtryk, de gav mig fredag, vil det være mig en ære at spille for dem,” beretter Fortune i Sunday Mail.

Rygterne fortæller, at Celtic oprindeligt blot viste interesse i Fortune for at få tjekken Kadlec til at opgive at spille kostbar ved at vise ham, at der også er andre alternativer end ham til midtbanen. Celtics fans vil dog eftersigende langt hellere se Fortune i klubben end den for dem noget mere ukendte tjekke.

Forrige artikel

2 uger til United-fest i København

Næste artikel

Ruud med mål i støvlerne

ANNONCE