2 uger til United-fest i København

Tilbage i 1981 skete der mange finurlige ting i Verden. Ronald Reagan blev præsident og verdenspersonligheder som Britney Spears, Anna Kournikova og…

Tilbage i 1981 skete der mange finurlige ting i Verden. Ronald Reagan blev præsident og verdenspersonligheder som Britney Spears, Anna Kournikova og Kristian Pless blev født.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I Norge holdte de sig ikke tilbage. Her samlede et par United-fans sig og dannede en supporterklub. I år er det så 25 år siden og supporterklubben er vokset til en større satan siden da.

Det bliver fejret i København den 10. juni, hvor man har lejet den velkendte restaurant/pub/natklub Lurblæseren, som danner rammen om årets fest for United-fans.

Med start fra klokken 15 bliver der lagt op til et brag af en fest, hvor de to tidligere Manchester United-spillere Lee Martin og Sammy McIlroy lægger vejen forbi. De vil blandt andet skrive autografer og måske give et par ord om det at blive træner af Sir Alex Ferguson og Sir Matt Busby eller spille sammen med George Best og Bryan Robson.

Den populære Manchester United-sanger Pete Boyle kommer også og giver en koncert med sit band. Dermed bliver der rig mulighed for at synge med på både gamle og nye United-sange, samt måske lære en ny?

Prisen for at komme med til denne storslåede fest er bestemt ikke til at blive skræmt af.
Sølle 50 kroner må man give og så vil man desuden få en større middagsbuffet oven i hatten.

“Der vil være tale om den største begivenhed for danske United-fans i flere år. Vi forventer et brag af en fest og med Pete Boyle på scenen er der garanti for dette,” udtaler arrangør og bestyrelsesmedlem Christian Fahnøe til OldTrafford.dk og minder om at der selvfølgelig vil blive serveret øl til arrangementet (ellers kommer Pete Boyle ikke!).

Festen foregår som sagt på Lurblæseren, som ligger 30 meter fra Rådhuspladsen (4 min. fra Hovedbanen).

For fans fra Fyn og Jylland er der sørget for en speciel United-togvogn med følgende afgangstider:
Aalborg kl. 9,23, Randers 10,20, Århus 10,56, Vejle 10,48, Fredericia 12,05, Odense 12,45, Ringsted 13,38, Høje T 14,04 (For nærmere information og vognnr. og pladser kontakt Helge Conradsen 7544 1396)

Desuden vil der blive afholdt konkurrence, hvor man kan vinde en rejse til en Manchester United-hjemmekamp.

Festen kræver dog tilmelding.
Dette kan ske på www.manutd.dk.
Spørgsmål el. lign. kan stilles til arrangør og bestyrelsesmedlem Christian Fahnøe fahnoe@united.no

Børn og unge er også velkommen til festen.

Forrige artikel

The Sun: Ferguson under grillen

Næste artikel

Keane lokker Fortune på besøg

ANNONCE