Roy Keane

Keane sviner United-spillere efter “skamfuld” præstation

Roy Keane var ikke overraskende godt gammeldags træt af United-spillernes præstation i går.

Der bliver sagt og skrevet meget om Manchester Uniteds-præstation i derbyet søndag aften, og klubbens tidligere kaptajn Roy Keane lagde heller ikke fingre i mellem på SkySports umiddelbart efter slutfløjt.

Ifølge den temperamentsfulde irer, så smed United-spillerne ganske enkelt håndklædet i ringen i anden halvleg, og det klæder hverken dem eller klubben, mener han.

– Det er skamfuldt. (…) Der er måder, hvorpå man kan tabe fodboldkampe på, og det har vi alle prøvet, men måden United tabte på i dag: De stoppede med at løbe, de gav op, der er spillere på den bane, der stoppede med at løbe tilbage, siger han og fortsætter.

– Manageren kommer til at få kritik, også taktikken, men spillere der ikke løber tilbage, når de spiller for Manchester United – det er uacceptabelt, siger Keane.

Gary Neville, som heller ikke er bleg for at sige sin mening særligt om Manchester United holdte heller ikke vreden tilbage i samme studie.

– De var en skændsel. De mødte et rigtig godt fodboldhold, og de fik sig en ordentlig lærestreg, siger han.

United-spillerne får en ny chance for at vinde nogle fans tilbage på deres side, når Tottenham Hotspur gæster Old Trafford i næste weekend.

Forrige artikel
Marcus Rashford

Efter skuffende sæson: Rashford overvejer United-fremtid

Næste artikel

Tidligere United-manager Frank O’Farrell er gået bort

ANNONCE