Roy Keane

Keane sviner United-spillere efter “skamfuld” præstation

Roy Keane var ikke overraskende godt gammeldags træt af United-spillernes præstation i går.

Der bliver sagt og skrevet meget om Manchester Uniteds-præstation i derbyet søndag aften, og klubbens tidligere kaptajn Roy Keane lagde heller ikke fingre i mellem på SkySports umiddelbart efter slutfløjt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge den temperamentsfulde irer, så smed United-spillerne ganske enkelt håndklædet i ringen i anden halvleg, og det klæder hverken dem eller klubben, mener han.

– Det er skamfuldt. (…) Der er måder, hvorpå man kan tabe fodboldkampe på, og det har vi alle prøvet, men måden United tabte på i dag: De stoppede med at løbe, de gav op, der er spillere på den bane, der stoppede med at løbe tilbage, siger han og fortsætter.

– Manageren kommer til at få kritik, også taktikken, men spillere der ikke løber tilbage, når de spiller for Manchester United – det er uacceptabelt, siger Keane.

Gary Neville, som heller ikke er bleg for at sige sin mening særligt om Manchester United holdte heller ikke vreden tilbage i samme studie.

– De var en skændsel. De mødte et rigtig godt fodboldhold, og de fik sig en ordentlig lærestreg, siger han.

United-spillerne får en ny chance for at vinde nogle fans tilbage på deres side, når Tottenham Hotspur gæster Old Trafford i næste weekend.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
30
Shares
Forrige artikel
Marcus Rashford

Efter skuffende sæson: Rashford overvejer United-fremtid

Næste artikel

Tidligere United-manager Frank O’Farrell er gået bort

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
30
Share