Tidligere United-manager Frank O’Farrell er gået bort

Den tidligere Manchester United-manager Frank O’Farrell er gået bort. Han blev 94 år.

Frank O’Farrell er gået bort. Ireren var træner for Manchester United i perioden mellem juli 1971 og december 1972.

O’Farrell var aftageren efter Sir Matt Busbys anden periode i Manchester United. Det var Busby selv, der pegede på O’Farrell, efter O’Farrell blandt andet havde rykket Leicester City tilbage i First Division i 70/71-sæsonen.

I sin tid i Manchester United blev det til en 8. plads i First Division i 71/72-sæsonen, hvor United ellers blot tabte en kamp i sæsonens første 14 kampe. Dengang med The United Trinity på holdet i form af den aldrene duo Denis Law og Sir Bobby Charlton og George Best.

Forholdet mellem George Best og O’Farrell brast imidlertid, og George Best dukkede blandt andet ikke op til træning i hele januar måned 1972. Siden faldt United-holdet i kadence, og måtte altså tage til takke med en 8. plads.

72/73-sæsonen blev O’Farrells sidste i spidsen for Manchester United, efter han blev fyret ovenpå et skuffende 5-0 nederlag til Crystal Palace, hvor klubben samtidig befandt sig på ligaens tredjesidste plads.

O’Farrell nåede desuden at træne Torquay, Weymouth, Leicester, Cardiff, Irans landshold og Al Shaab i De Forenede Arabiske Emirater.

Som spiller spillede han for Cork United, West Ham, Preston og Weymouth.

 

Forrige artikel
Roy Keane

Keane sviner United-spillere efter "skamfuld" præstation

Næste artikel

United-spillere undskylder ovenpå City-nederlag

ANNONCE