Keano: Celtic mangler kvalitet

Celtic har ellers været Roy Keanes favorit klub siden hans barndom, men nu udtaler han sig kritisk til Sporting Lige om holdet efter opgøret mellem Manchester United og netop Celtic i går morges. Kampen, som endte 4-0 til United, var ellers godt præget af godt Celtic spil. Trods det tabte holdet kampen, og måtte derfor se sig slået 2 kampe før det rigtig går løs i Champions League kvalifikationen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Celtic er et fremragnende hold, med en fremgragende manager, men som alle andre må de blive ved med at forbedre holdet,” sagde Keane, som spillede hele første halvleg af kampen i går mellem Manchester United og Celtic.

“Champions League er hård. Det er der du behøver topspillerne, og i UEFA Cup finalen sidste sæson, udtrykte Celtic ikke deres magier.”

Vi kan ikke andet end sidde tilbage og vente på at se, om Celtic kan klare skærene i denne sæson, og nå lige så langt i Europa turneringerne, som sidste sæson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Clough mener Keanes tid er ovre

Næste artikel

Joaquin vil overveje et United bud

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share