Clough mener Keanes tid er ovre

Det var Brian Clough som i 1990 så mulighederne i Roy Keane, da han hentede den aggresive irer til Nottinham Forest fra Cobh Ramblers.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men nu føler Clough ikke, at Keane kan være med i topfodbolden mere og udtaler sig kritisk til Daily Mail:
“Jeg føler, at Roys karriere er forbi. Ihvertfald den del af hans karriere som en så vigtig spillere på Manchester Uniteds midtbane,” kommer det fra Brian Clough, som snart udgiver en selvbiografi.

Brian Clough tror på, at Keane stadig kan være med et par sæsoner endnu, men det bliver i defensiven, netop hvor Sir Alex Ferguson eksperimentere med Keane sidste år:
“Hvis vil have en fremtid hos Manchester United, så bliver han nødt til at få en mere defensiv rolle på holdet,” fortæller han.

Roy Keane udtalte sig forleden glædeligt over sin fremtid på Old Trafford, efter han er kommet tilbage fra en stor operation sidste år.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Veron: Jeg vil blive i United

Næste artikel

Keano: Celtic mangler kvalitet

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share