Kieran McKenna ser ud til at blive i Ipswich

Både BBC og Sky Sports rapporterer om, at den 38-årige træner bliver, hvor han er. Trods tilbud fra storklubber går rygterne nu på, at “The Tractor Boys” forlænger kontrakten med ham.

Photo by Stephen Pond/Getty Images

Efter to oprykninger i træk og klubbens første oprykning til Premier League i 22 år er den tidligere United-træner blevet et varmt emne i mange klubber.

Mediespalterne har i de seneste uger indeholdt rygter om, at han skulle være på vej til klubber som Chelsea, Brighton og også United, hvor han var tilknyttet som træner under Ole Gunnar Solskjaer.

Ifølge Sky Sports News er han kandidat til at tage over i Brighton efter Roberto De Zerbis afgang, og eftersigende skulle han for nyligt have haft et officielt møde med repræsentanter fra Manchester United. Han har ifølge engelske medier også været ude og afvise at fortsætte i sit nuværende job på grund af interesse fra storklubber.

På det seneste har særligt Chelsea også været inde i billedet, efter de fyrede Mauricio Pochettino. Rygterne var stærke, men ny lyder det eftersigende, at Londonklubben har droppet deres interesse i ham.

Det er samtidig kommet frem, at majoritetsejeren i Ipswich, Ed Schwartz, i sidste uge fløj hele vejen fra USA til England for at indlede en dialog med klubbens CEO og Mckenna om en ny kontraktaftale. Derfor for venter man, at han inden længe forlænger sin kontrakt med nyoprykkerne til Premier League.

Forrige artikel

Jagten på nummer 251: Eddie Colman, nummer 39, 1953-1958

Næste artikel

Afstemning: Hvem er årets spiller?

ANNONCE