U23: Viste vejen med sejr over Liverpool

Uniteds reserver viste i går aftes vejen, da de hentede en vigtig sejr mod Liverpool på Anfield.

Ricky Sbraghia og co på u23-holdet har langt fra haft en god sæson. Faktisk ligger holdet til nedrykning og er sidst i Premier League Two. Det kræver en stærk afslutning på sæsonen, hvis United-talenterne skal blive i rækken.

I går aftes tog holdet første skridt på vejen mod overlevelse. Det skete, da Liverpools u23-mandskab blev besejret med 1-2 på Anfield. United startede kampen bedst og spillede pæn fodbold, men fik aldrig udnyttet overtaget i spillet. Endnu engang var det tydeligt, at der mangler en rigtig angriber på dette niveau.

Tahith Chong spillede en god kamp på højrekanten, når han vel og mærke blev sat i scene og fik bolden inden Liverpool-forsvarsspillerne sad alt for tæt på ham. Callum Gribbin havde flere fine momenter som 10’er, mens også Lee O’Connor spillede en flot kamp i en måske lidt uvant position som venstreback.

United kom dog bagud efter lidt over en times spil, og det lignede endnu et skuffende resultat for Sbraghias mandskab. Men med ti minutter tilbage af opgøret scorede anfører Joe Riley efter en længere solotur i højreside. Og med fem minutter tilbage af kampen scorede Gribbin til 1-2 på straffespark.

Dermed fik United en hårdt tiltrængt sejr, tre vigtige point ind på kontoen og fik selvtillid med en god sejr over ærkerivalerne fra Merseyside. Med sejren er der nu atter kontakt til Sunderland og Tottenham, der har henholdsvis et og to point mere end United i bunden af rækken.

Uniteds u23-hold gæster Swansea søndag den 18.marts mens der fredag den 6.april er lagt op til et vigtigt bundbrag mod Sunderland.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den?