Klopp svarer Mourinho igen: Jeg vil have ham til at smile

Forleden satte José Mourinho pres på Liverpool, da han mente, de måtte være stærke mesterskabskandidater med deres mange investeringer in mente. Klopp mener, der er tale om et mindgame fra United-managerens side.

Det har været svært at finde smil på José Mourinhos ansigt denne sommer. Det lykkedes dog forleden en journalist, der spurgte ind til, hvad United-manageren mente om Liverpools massive investeringer på det seneste. Mourinho var ikke sen til at sende en lille stikpille afsted mod Liverpool og Jürgen Klopp, men det er ikke én, den tyske manager vil sluge. 

– Jeg tænker, det bare er et spil. Men jeg har hørt, at det fik ham til at smile, og det er et af mine store mål i livet. Det sker ikke så meget, men nu sker det på grund af Liverpool, og det er da meget godt gået.

– Jeg har sagt nogle ting i tidens løb, og det er ikke alt, jeg kan huske. Men jeg kan godt huske, hvad jeg sagde om Pogba, siger den tyske manager til SkySports i kølvandet på Mourinhos kommentarer om, at Klopp har skiftet mening omkring transferbeløb, siden United hentede Pogba tilbage for et rekordbeløb i 2016.

Liverpool-manageren mener, at det er nødvendigt med store investeringer for Premier League-klubberne, da der er mange stærke hold. Han kalder United blandt de stærkeste sammen med City og Tottenham. United og Liverpool møder hinanden i en træningskamp lørdag aften.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fred får trøjenummer 17

Næste artikel

Ung venstreback udlejes igen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share