Køb jubilæumsbog: Sidste chance for at få den til åbningspris!

Hvis du vil have tilsendt ”Sammen om United i 15 år” for 100 kroner, skal du slå til inden weekenden. Fra lørdag den 8. december stiger prisen til 129 kroner inklusive forsendelse.

OldTrafford.dk har produceret årets Manchester United-julegave – en 132 sider tyk jubilæumsbog, der dokumenterer de 15 år, hjemmesiden har dækket vores hjerteklub intensivt.

Det er en bibel for den passionerede fan, der indeholder portrætter af både spillere og fans, sæsongennemgange, sanghæfte, alfabet, eksklusive interviews og et bud på den bedste røde startopstilling i perioden 2003-2018.

Prisen er 100 kroner (inklusive forsendelse) til og med fredag den 7. december. Derefter er vi færdige med at betale for hele portoen, og prisen stiger til 129 kroner.

KØB JUBILÆUMSBOGEN ”SAMMEN OM UNITED I 15 ÅR” TIL ÅBNINGSTILBUDET HER.

Udover det sælger vi også bogen inde på hele Københavns stam-Manchester United-bar, Den Glade Gris, til alle ”de røde djævles” kampe i december. For eksempel onsdag aften, når Jose Mourinhos tropper møder Arsenal.

Her er prisen 100 kroner – også efter den 7. december.

Søndag den 16. december, når United møder Liverpool på Anfield, vil vi også være tilstede på Kick Off i Odense og Tir Na Nog i Aarhus, hvor vi sælger magasinerne.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

United skærper kampen mod sortbørsbilletter

Næste artikel

Podcast: Optakt til Arsenal-opgøret - kampen om top-4-placeringen

Relaterede artikler
Total
0
Share