Kom til store byttedag på Den Glade Gris

Ligger du inde med gamle Manchester United-ting såsom bøger, halstørklæder, videoer eller andet merchandise og ligger det bare og fylder? Så tag det med på Den Glade Gris på søndag.

På søndag møder Manchester United Chelsea i et af sæsonens helt store opgør i Premier League.

På Den Glade Gris i København bliver kampen selvfølgelig vist som altid, men vi vil også gerne prøve noget nyt til denne kamp.

Tidligere på sæsonen spurgte vi folk i Facebook-gruppen om der var interesse for en byttedag blandt United-fans, hvor man tager sine overskydne United ting & sager med og enten bytte eller sælge til andre United-fans. Der kom en del likes, så nu prøver vi.

Tanken er at rigtig mange United-fans sikkert ligger inde med noget, som de ikke rigtig længere samler på eller som bare samler støv. Eksempelvis gamle bøger, kampprogrammer, halstørklæder, magasiner eller andet. Måske er der andre United-fans, som netop samler på disse ting og som gerne vil bytte eller købe sig til en større samling.

Den Glade Gris var også rigtig positive overfor idéen, så de har valgt at hjælpe på den gode stemning ved at tilbyde fri fadøl fra klokken til 15 til 16 inden opgøret, der starter klokken 17.

Hvordan kommer det til at ske?

Det er tænkt som et helt afslappet event, hvor vi blot opfordrer til at tage ting med som man enten vil forære, bytte eller sælge bort.

Vi ved ikke om folk har noget eller hvad de har, så måske bliver det en succes – måske ikke. 

Hvad kan man tage med? 

Sådan set alt der har med Manchester United at gøre, som man gerne vil af med eller som man tror at andre vil blive gladere for. 🙂
Eksempler kunne være kampprogrammer, bøger, magasiner, billetter, halstørklæder, huer, trøjer osv.

Vil der være nogen der styrer salget på Den Glade Gris? 

Nej. Det er et afslappet socialt event, så det er op til folk selv hvordan de vil præsentere og sælge det de har med. 

Jeg har noget spændende jeg vil vise frem

Hvis du ligger inde med noget helt unikt Manchester United-relateret og du kan tage det med, så er du hjertens gerne velkommen til dette. Der er ingen der tvinger dig til at sælge. Tværtimod kunne det måske være sjovt for andre United-fans at se.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Victor Valdes træner med Manchester United

Næste artikel

Husker du Pizzagate?

ANNONCE