Lambert forsvarer Moyes

Godt nok er de modstandere på søndag, men alligevel forsvarer Paul Lambert sin kollega i United.

– Jeg synes folk lader sig rive med af hvor de ligger i tabellen. Det er stadig et rigtig stærkt hold. Og lad os nu se det i øjnene, uanset hvem der var blevet manager der, så ville det blive et hårdt job. Jeg synes kritikken af Moyes har været overdrevet, lyder det fra Aston Villas manager Paul Lambert.

Lambert forsvarede og støttede sin kollega på dagens pressemøde forud for kampen på søndag mellem Aston Villa og United. Sidste år var Lambert selv i modvind, dengang kom der opbakning fra Moyes. Nu kommer støtten altså den anden vej, og Lambert tror på at David Moyes vil få succes i United.

– Man har ikke engang råd til at spille uafgjort. Det er den standard United har sat de seneste 20 år under Sir Alex Ferguson. Og når de så ikke helt lever op til det, så er folk hurtigt ude og melde om deres fald fra storhed. Den køber jeg ikke. Alle har brug for tid for at få det til at køre, og jeg er sikker på Moyes vil få succes, siger Paul Lambert.

Lambert og Moyes står overfor hinanden søndag klokken 14.30 på Villa Park, i en kamp United og Moyes skal vinde for at holde kontakten nogenlunde til toppen af Premier League.

Forrige artikel

Scholes håber på succes i FA Youth Cup

Næste artikel

- Hele holdet skal stramme op

ANNONCE