Landsholdsoverblik: 14 United-spillere i aktion

I sæsonens første landskampspause skal 14 “røde djævle” fra 10 forskellige lande i aktion. Få et overblik her.

Argentina: Den netop tilbagevendte Sergio Romero er udtaget til det argentinske landshold, der skal møde Guatemala og Colombia i to træningskampe i USA. Marcos Rojo er stadig ude med den skade han fik under VM i sommer og er derfor ikke udtaget. 

Belgien: Marouane Fellaini og Romelu Lukaku er begge med VM-slutrundens bronzevindere, der skal møde Skotland i en venskabskamp, før Island venter i UEFAs Nations League. 

Brasilien: Både Fred og Andreas Pererira trækker den gule trøje over hovedet, når Brasilien møder USA og El Salvador i to træningskampe. 

England: Luke Shaws flotte præstationer i august har sikret ham en plads på det engelske landshold for første gang siden 2017. Sammen med holdkammeraterne Jesse Lingard og Marcus Rashford skal møde Spanien i UEFAs Nations League, hvorefter Schweiz venter i en træningskamp.  

Frankrig: Verdensmesteren Paul Pogba skal med de øvrige verdensmestre fra Frankrig skal møde Tyskland og Holland i to UEFA Nations League-kampe. 

Elfenbenskysten: Eric Bailly er udtaget til sit lands kamp mod Rwanda, som er en kvalifikationskamp til næste års Africa Nations Cup. 

Holland: Den udlejede Tim Fosu-Mensah, som pt. er i Fulham, skal sammen med Holland møde Peru i en træningskamp, inden Frankrig venter. 

Skotland: Efter sine to kampe i seneste sæson er Scott McTominay atter blevet udtaget til det skotske landhold. De møder Albanien og Belgien. 

Spanien: Trods et mildest talt skuffende VM er David de Gea atter med på holdkortet, når Spanien møder England og Kroatien. 

Sverige: Victor Lindelöf er startet inde i alle Uniteds fire kampe i sæsonen, og han er også sikker mand for Sverige, når de i landskampspausen møder Østrig i en venskabskamp og Tyrkiet i UEFAs Nations League.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

U18: Neville-debut i nederlag

Næste artikel

Luke Shaw: Var tæt på at miste benet efter skade

ANNONCE