Landsholdsoverblik: 14 United-spillere i aktion

I sæsonens første landskampspause skal 14 “røde djævle” fra 10 forskellige lande i aktion. Få et overblik her.

Argentina: Den netop tilbagevendte Sergio Romero er udtaget til det argentinske landshold, der skal møde Guatemala og Colombia i to træningskampe i USA. Marcos Rojo er stadig ude med den skade han fik under VM i sommer og er derfor ikke udtaget. 

Belgien: Marouane Fellaini og Romelu Lukaku er begge med VM-slutrundens bronzevindere, der skal møde Skotland i en venskabskamp, før Island venter i UEFAs Nations League. 

Brasilien: Både Fred og Andreas Pererira trækker den gule trøje over hovedet, når Brasilien møder USA og El Salvador i to træningskampe. 

England: Luke Shaws flotte præstationer i august har sikret ham en plads på det engelske landshold for første gang siden 2017. Sammen med holdkammeraterne Jesse Lingard og Marcus Rashford skal møde Spanien i UEFAs Nations League, hvorefter Schweiz venter i en træningskamp.  

Frankrig: Verdensmesteren Paul Pogba skal med de øvrige verdensmestre fra Frankrig skal møde Tyskland og Holland i to UEFA Nations League-kampe. 

Elfenbenskysten: Eric Bailly er udtaget til sit lands kamp mod Rwanda, som er en kvalifikationskamp til næste års Africa Nations Cup. 

Holland: Den udlejede Tim Fosu-Mensah, som pt. er i Fulham, skal sammen med Holland møde Peru i en træningskamp, inden Frankrig venter. 

Skotland: Efter sine to kampe i seneste sæson er Scott McTominay atter blevet udtaget til det skotske landhold. De møder Albanien og Belgien. 

Spanien: Trods et mildest talt skuffende VM er David de Gea atter med på holdkortet, når Spanien møder England og Kroatien. 

Sverige: Victor Lindelöf er startet inde i alle Uniteds fire kampe i sæsonen, og han er også sikker mand for Sverige, når de i landskampspausen møder Østrig i en venskabskamp og Tyrkiet i UEFAs Nations League.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Neville-debut i nederlag

Næste artikel

Luke Shaw: Var tæt på at miste benet efter skade

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share