U18: Neville-debut i nederlag

United måtte indkassere sæsonens første nederlag i Middlesbrough i en kamp, hvor Harvey Neville – søn af Phil – fik debut i slutminutterne.

Efter en fornem start på sæsonen, kom Neil Ryans U18-mandskab ned på jorden igen, da det lørdag var på besøg i Middlesbrough. Her blev det til et 1-3-nederlag. Arnau Puigmal scorede efter 40 minutter Uniteds mål, som også var hans første scoring på U18-niveau.

Målet var en udligning til 1-1, og efter en tæt første halvleg, så det ud til, at de skulle til pause med det resultat, men Middlesbroughs McGill kom først over en retur fra stolpen og gjorde det til 2-1 lige inden pausen. To minutter efter pausen var han på spil igen, og pludselig stod der 3-1, og så var der lang vej hjem for United-holdet.

For lang vej, skulle det også vise sig. På trods af nogle gode offensive aktioner fra især Mason Greenwood, som har været i fortrinlig målform hidtil i sæsonen, formåede holdet aldrig at komme tilbage.

Mod slutningen skete der dog alligevel noget interessant, da Harvey Neville blev skiftet ind til sin U18-debut. Han er søn af ingen ringere end Phil Neville. Men modsat både sin far og sin onkel spiller den 16-årige Neville på den offensive del af banen, hvor han bedst dækker venstre kant eller angriber-positionen.

United ligger efter fire kampe nummer fire med syv point (to sejre, en uafgjort og et nederlag). Der er to point op til Liverpool og Everton på 1.- og 2. pladsen, men sidstnævnte har en kamp i hånden. Næste opgave for U18-holdet bliver lørdag den 15. september klokken 12, når Blackburn Rovers kommer på besøg.