Larsson tror på Zlatan

Der er store forventninger til svenske Zlatan Ibrahimovic forud for hans første sæson i United. Den tidligere United-spiller Henrik Larsson har stor tiltro til Zlatans evner.

Den store svenske angriber havde i dag første arbejdsdag på træningsbanen i Carrington. Der er store forventinger til Zlatan, og Henrik Larsson, der tidligere spillede med Zlatan på Sveriges landskamp, fortæller lidt om, hvad det er for en spiller, Mourinho har hentet.

– Jeg tror, alle har set ham spille, men det kan ikke siges nok gange, hvor sjældent det er, at en spiller med den størrelse og fysik har en sådan teknik. Det er en nydelse at se på. Forhåbentlig kan få United tilbage, til hvor de hører til.

– Jeg tror ikke, hans alder bliver et problem. Han er en fyr, der tager vare på sin krop.

Henrik Larsson var selv i United på et lejeophold i sæsonen 2007-2008. I løbet af den meget korte tid, han var i klubben, formåede han at spille sig ind i hjerterne hos Uniteds fans. Han håber, at Ibrahimovic kan gøre det samme.

– Jeg håber, det kommer til at gå godt. Både fordi United fortjener det, men også fordi, Zlatan fortjener alt godt, der kommer hans vej. 

I interviewet fortæller den tidligere Celtic-angriber også, at han håber, Mourinho kan være manden, der i årene fremover leder United til mange triumfer.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Stærk modstand venter i Europa

Næste artikel

Schweini stopper på landsholdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share