Larsson tror på Zlatan

Der er store forventninger til svenske Zlatan Ibrahimovic forud for hans første sæson i United. Den tidligere United-spiller Henrik Larsson har stor tiltro til Zlatans evner.

Den store svenske angriber havde i dag første arbejdsdag på træningsbanen i Carrington. Der er store forventinger til Zlatan, og Henrik Larsson, der tidligere spillede med Zlatan på Sveriges landskamp, fortæller lidt om, hvad det er for en spiller, Mourinho har hentet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg tror, alle har set ham spille, men det kan ikke siges nok gange, hvor sjældent det er, at en spiller med den størrelse og fysik har en sådan teknik. Det er en nydelse at se på. Forhåbentlig kan få United tilbage, til hvor de hører til.

– Jeg tror ikke, hans alder bliver et problem. Han er en fyr, der tager vare på sin krop.

Henrik Larsson var selv i United på et lejeophold i sæsonen 2007-2008. I løbet af den meget korte tid, han var i klubben, formåede han at spille sig ind i hjerterne hos Uniteds fans. Han håber, at Ibrahimovic kan gøre det samme.

– Jeg håber, det kommer til at gå godt. Både fordi United fortjener det, men også fordi, Zlatan fortjener alt godt, der kommer hans vej. 

I interviewet fortæller den tidligere Celtic-angriber også, at han håber, Mourinho kan være manden, der i årene fremover leder United til mange triumfer.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Stærk modstand venter i Europa

Næste artikel

Schweini stopper på landsholdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share