Schweini stopper på landsholdet

Det tyske landshold må fremover se bort fra Bastian Schweinsteiger, melder han selv.

Bastian Schweinsteiger har netop meddelt, at han ikke længere vil være tilgængelig for det tyske landshold. Han skriver i en opdatering på Facebook, at tiden er inde til at træde tilbage og overlade pladsen til andre. 

– Jeg har netop meddelt landstræneren, at jeg ikke længere vil være i betragtning til truppen. Jeg ønsker at takke alle på og omkring det tyske landshold. Jeg har oplevet så mange og store øjeblikke på holdet, og derfor er det en svær beslutning, skriver Schweini blandt andet. 

– Jeg fik lov til at give alt i 120 kampe. Jeg er stolt over, at Joachim Löw gav mig en sidste oplevelse ved EM 2016, men desværre kunne vi ikke tage pokalen. Det blev ikke vores turnering, men alligevel kan jeg huske tilbage på en VM-titel i 2014 som et af de store højdepunkter. 

– Jeg vil altid se landsholdet som en del af min familie, en familie for hvem jeg ønsker alt det bedste. Jeg vil gerne sige tak til alle fansene, som det har været en ære at spille for igennem så mange gode år. 

Bastian Schweinsteiger er endnu ikke vendt tilbage til Manchester United, og det er endnu uvist, hvorvidt han indgår i Jose Mourinhos overordnede planer for den kommende sæson. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Larsson tror på Zlatan

Næste artikel

Rooney: Vindermentaliteten er tilbage

ANNONCE