Lescott skuffet over nedrykning

Aston Villa-kaptajnen erkender, at det er hårdt at være rykket ud af den bedste engelske fodboldrække. Han dog synes stadig, at hans hold gjorde, hvad de kunne i dag

Den tidligere Manchester City-forsvarer Joleon Lescott led sammen med resten af Aston Villa-mandskabet den hårde skæbne at rykke ned til The Championship. Det skete,  efter Birmingham-holdet i dag tabte 1-0 på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Villa-skipperen erkender, at det er en skuffende følelse, holdet sidder med, men han mener stadig, at de gjorde, hvad de kunne mod et Manchester United-hold, der var til at tale med.

– Vi er ret afdæmpede. Vi vidste før kampen, hvad vi vi havde behov for at gøre, men lige meget hvilken situation, du er i, så er det ikke nemt at komme til Old Trafford, siger Lescott ifølge BBC.

– I løbet af kampen viste vi en grad af stolthed, som nok ikke har været der nok igennem sæsonen. Det handler om resultater, så uanset hvordan vi spillede i dele af kampen i dag, er vi rykket ned.

– Igennem sæsonen har vi givet folk grunde til at kritisere os. Det er en del af fodbold, og det er vi nødt til at tage på vores kappe. Det er hårdt lige nu. 

Næste sæson vil være første gang siden 1988, at Aston Villa ikke er at finde i den bedste engelske række.

Med dagens sejr er Louis van Gaals tropper igen et enkelt point bag bysbørnene fra City. De direkte rivaler om fjerdepladsen gæster kl. 18.30 Chelsea på Stamford Bridge.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rashford atter på pletten for United

Næste artikel

Video: Mååål! Rashford scorede IGEN

ANNONCE