Leverkusen-lejr tror på sejr

Sami Hyypia og Stefan Kießling er overbeviste om, at det tyske hjemmepublikum kan bære dem til sejr over de engelske mestre.

Både Leverkusen og Manchester United kan sikre deres videre avancement i dette års Champions League med en sejr i morgendagens opgør. Den tidligere Liverpool-anfører og nuværende Leverkusen-cheftræner, Sami Hyypia, tror på, at hjemmeholdet kan trække det længste strå.

– Vi spiller altid godt på hjemmebane foran vores publikum. Selvfølgelig vil vi vinde, men det er ikke kun vigtigt for os – det er det også for dem. Vi skal arbejde hårdt defensivt og offensivt. Så har vi bestemt en chance, lyder det fra finnen.

En af hjemmeholdets stærkeste kort, Stefan Kießling, har ikke glemt, hvordan de blev udspillet i store dele af det omvendte opgør. Det sker ikke igen, mener han.

– På det tidspunkt viste vi for meget respekt, og var alt for nervøse. Siden da har vi spillet flere gode kampe. Med vores fans i ryggen vil vi være stærkere, og vi vil gøre alt for, at tingene falder ud til vores fordel.

Manchester United og Leverkusen går automatisk videre med uafgjort såfremt Real Sociedad slår Shakhtar Donetsk.

Forrige artikel

Officielt: RvP og Vidic sidder over

Næste artikel

United-fly i dramatisk landing

ANNONCE