Lindegaard hylder Chris Woods

Anders Lindegaard er ekstremt imponeret af målmandstræner Chris Woods’ metoder.

Det blev mødt med en vis undren, da David Moyes som noget af det første valgte at sige farvel og tak til den mangeårige målmandstræner Eric Steele for i stedet at hive Chris Woods med sig fra Everton i sommer.

Måske var det den helt rigtige beslutning. Anders Lindegaard er i hvert fald beæret over at kunne suge til sig fra den tidligere engelske landsholdsmålmand.

– Det er verdensklasse at arbejde sammen med ham. Fra dag et har jeg haft et godt indtryk af Chris, han har en eller anden aura omkring sig både som træner og menneske. Han er en stille og rolig fyr, som putter sin sjæl i arbejdet for at lykkes, siger Lindegaard til manutd.com.

– Han sår aldrig tvivl om, hvad han synes er det rigtige. Han tvivler ikke et sekund på sig selv, han stoler fuldt og fast på sig selv 100 procent. Det er til at få øje på og giver os keepere ro. Han er en behagelig person både på og uden for banen, og jeg nyder virkelig at arbejde sammen med ham.

Woods har dog ikke kunnet bringe Lindegaard tættere på førsteholdet. I denne sæson er det blot blevet til en enkelt kamp i United-buret for fynboens vedkommende.

Forrige artikel

Schmeichel fylder 50 år

Næste artikel

Træner: Strootman er klar til United

ANNONCE