Træner: Strootman er klar til United

Dick Advocaat mener, at Kevin Strootman er klar til en større klub end Roma. En klub på størrelse med Manchester United.

I sommer blev Kevin Strootman rygtet kraftigt til Manchester United som løsningen på det midtbaneproblem, som mange mente at se. Hollænderen endte dog i stedet i Roma, men allerede nu er han ved at blive for god til den italienske klub.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hans træner i PSV i sidste sæson, Dick Advocaat, mener i hvert fald, at den 23-årige midtbanespiller efter en succesfuld start i det romerske er ved at være klar til større ting. 

– Strootman er en ren professionel. Det overraskede mig ærlig talt, at han ikke kom til den absolutte top i sommer, og det var lidt underligt. Jeg tror ikke, han bliver i Roma ret længe. Hvis Kevin forbliver på dette niveau, bliver han revet væk. Og så vil det være en klub i samme kaliber som Manchester United, siger træneren til den hollandske avis Algemeen Dagblad.

Siden skiftet til Serie A har Strootman startet alle Romas ligakampe på nær den første, og med to scoringer samt fire oplæg har han spillet en markant rolle på det mandskab, som endnu har til gode at tabe i ligaen. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindegaard hylder Chris Woods

Næste artikel

Video: United-stjerner forsøger at beatboxe

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share