Lindegaard: Jeg nyder at arbejde med Moyes

Den danske Manchester United- og landsholdsmålmand, Anders Lindegaard, er glad for sin ny manager i Manchester United, David Moyes. Lindegaard fremhæver måden, som Moyes har overtaget manager-rollen på efter Sir Alex Ferguson.

Manchester United forbereder sig i øjeblikket i Asien, hvor klubben på årets preseason-tour. Det er ikke nyt, at klubben tager til fjerne dele af verden for at forberede sig til, når alvoren sætter ind i den nye sæson. Men noget er nyt, og det er mangeren.

David Moyes tog over i Manchester United som manager den efter klublegenden Sir Alex Ferguson, som satte sit endelige punktum som manager for de røde djævle den 30 juni.

Siden Moyes har sat sig i manager-sædet, har skotten modtager roser fra mange sider, og denne gang er det den danske Manchester United-målmand, Anders Lindegaard, som vil rose sin nye manager.

Lindegaard: Moyes har gjort det fremragende

– David Moyes er virkelig gledet godt ind i sin nye situation. Han har givet klubben og personalet den autoritet, som man behøver i den type job (som Moyes har overtaget, red.). Det har været en fornøjelse at se og være en del af. Jeg har også fået et godt indtryk af Chris (Woods, som blev målmandstræner i Manchester United, da Moyes tog over, red.)

– David har gjort det fremragende. Han passer rigtigt godt i sin nye rolle i Manchester United. Jeg nyder at arbejde sammen med ham hver dag, siger Anders Lindegaard ifølge Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Anders Lindegaard kunne i øvrigt tilføje og bekræfte, at det er hårdt at træne under David Moyes, hvilket er noget, skotten er kendt for. Samtidig gør klimaet i Asien ikke Manchester Uniteds træning nemmere, hvilket Lindegaard mener er en perfekt ting, set i forhold til at holdet skal være klar og fit til den nye sæson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Moyes: Banen er lige for alle

Næste artikel

Moyes: Mourinho er en stor manager

ANNONCE