Lindegaard: Moyes fortjener respekt

Anders Lindegaard langer ud efter de engelske medier, som han mener har været alt for grove i deres kritik af David Moyes.

David Moyes fik for præcis en uge siden silkesnoren af Manchester United efter flere måneders skuffende resultater og pres fra medierne. 

Nu langer Anders Lindegaard imidlertid ud efter den engelske presse og kommer sin nu tidligere manager til undsætning. For en stor del af kritikken var simpelthen skudt over mål, mener den 30-årige målmand. 

– Som Manchester United-spiller og ikke mindst Manchester United-fan har det af flere grunde været en frustrerende periode. Alle medier i England har kørt historier uden noget greb om virkeligheden omkring, hvor horrible forholdene skulle have været unden den gamle manager – ganske enkelt fordi, det har været usandt, skriver Lindegaard på sin blog hos Betfair.

En god mand

Den danske landsholdsspiller mener slet og ret, at journalisterne er gået efter manden i stedet for bolden. 

Og grunden til fyringen skyldes ifølge Lindegaard ene og alene, at resultaterne svigtede David Moyes. 

– Tonen har været alt andet end acceptabel i forhold til både David Moyes og Manchester United. Virkeligheden er i mine øjne simpel – resultaterne har ikke været tilstrækkelige, og det har haft konsekvenser for samarbejdet, skriver Lindegaard og fortsætter. 

– For mit vedkommende er historien ikke længere end det. David Moyes er en god mand. Og uanset hvad man måtte mene om ham, fortjener han samme form for respekt nu som for otte måneder siden. 

David Moyes nåede ikke engang at gennemføre 12 måneder af den seks-årige kontrakt, Manchester United gav ham i sommer. 

Forrige artikel

Lindegaard: Giggs minder om Fergie og Pep

Næste artikel

Beckenbauer: Van Gaal perfekt til United

ANNONCE