Lindelöf: Forhåbentligt kan vi spille bedre i fremtiden

Lindelöf blev dagens helt i skysovs, da han med sit mål til 1-0 også endte som matchvinder.

Erik Ten Hag havde til eftermiddag valgt at starte med Victor Lindelöf fremfor Raphael Varane. Dermed var stopper-duoen bestående af Lindelöf og Maguire tilbage i bedste velgående, og de leverede begge fine indsatser. Lindelöf afgav efter kampen et interview til Premier League Productions.

– Jeg scorer ikke mange mål, men når jeg gør, er det sjovt. Det vigtigste var at få pointene, og heldigvis fik vi det i dag.

United vandt altså med 1-0 imod nedrykningsfavoritterne fra Luton på hjemmebane. Hverken et overbevisende resultat eller overbevisende spil. Det kommenterede Lindelöf også på.

– Jeg synes, at vi spillede godt i første halvleg. Vi holdt på bolden og var tålmodige. Vi skabte også chancer. Efter vi scorede, faldt vores niveau lidt, og det er det, vi skal forbedre – at holde kontrol med kampen.

– Det handler om at få resultater. Vi skal holde sammen og gøre vores ting ordentligt. Forhåbentlig vil vi kunne spille bedre i fremtiden.

Resultatet af kampen sender United op på en foreløbig 6. plads, da både Newcastle og Brighton stadig har en kamp i hånden.

 

Forrige artikel

Karakterbogen: Anføreren bedst i dårlig kamp

Næste artikel

Ten Hag: Vi havde brug for sejren, og vi fik den

ANNONCE