Lindelöf savner Mourinhos tilstedeværelse i fodbold

Det var José Mourinho som i sin tid hentede Victor Lindelöf til Manchester United, og svenskeren indrømmer overfor den svenske avis, Aftonbladet, at han savner at se sin tidligere manager have en rolle i fodboldverden.

Da Lindelöf blev hentet til United fra Benfica havde han problemer med at vende sig til tempoet i Premier League. Sådan er det dog ikke længere, og Lindelöf har mere eller mindre cementeret sin plads som starter i “De Røde Djævles” midterforsvar.

Forleden blev Lindelöf tilmed kåret til Sveriges bedste mandlige fodboldspiller for andet år i streg. Og Lindelöf har tilsyneladende ikke glemt, hvem der til at starte med gav ham chancen i Premier League.

– Han er en af verdens bedste trænere, og det er meningen, at han skal have et job i en af de største klubber. Jeg savner ham i fodbold. 

– Jeg har al respekt i verden over for ham, og jeg værdsætter alting han har sagt og gjort for mig. Alt lige fra skideballer til kram. 

– Selvom jeg ikke altid var enig … Han har en god udstråling, og du har en stor respekt for ham. 

– Han har vundet alting. Når han siger noget, lytter du. 

Sådan fortalte Lindelöf tidligere på ugen til Aftonbladet. 

Selvom Mourinho som Sky Sport-ekspert fornyligt kritiserede den svenske forsvarsspiller i forbindelse med Uniteds 2-0 nederlag til West Ham, er der altså ingen onde miner, når det kommer til Lindelöfs indtryk af sin tidligere manager.

Mourinho fortalte blandt andet i forbindelse med nederlaget til West Ham, at han mener, at Lindelöf fortsat er for svag i sine luftdueller. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Norsk avis: Solskjær snupper Haaland

Næste artikel

Solskjær sender betroet scout på Haaland-jagt

ANNONCE