Norsk avis: Solskjær snupper Haaland

Dagbladet mener at vide, at United fører an i kapløbet om at sikre sig den unge, norske angriber, Erling Braut Haaland. Der sker sandsynligvis ikke noget før sommer.

19-årige Erling Braut Haaland har præsteret på et usædvanlig højt niveau indtil videre i denne sæson, som er hans første i Red Bull Salzburg. Det har givet interesse fra flere af Europas storklubber.

United er angiveligt blandt bejlerne, og nu kan norske Dagbladet via en unavngiven men ‘troværdig og godt informeret kilde’ fortælle, at Manchester-klubben er i førertrøjen, når det handler om at sikre sig den unge angribers underskrift.

Haaland spillede under Ole Gunnar Solskjær i Molde, og måske har det indflydelse på hans valg. I hvert fald skal United-manageren allerede have været forbi Ed Woodwards kontor og bedt om, at der bliver lagt et bud, fortæller Dagbladet.

Det er dog ikke noget, der kommer til at forstærke truppen i denne sæson, hvis man skal tro avisen. Den argumenterer for, at skiftet sker til sommer, fordi Erling Braut Haaland har godt af at spille sæsonen færdig i Salzburg, fordi han spiller på et hold, der har en reel chance for at vinde Europa League, og fordi han ved et sommerskifte vil have god tid til at finde sin plads på holdet.

Det norske stjernefrø har i skrivende stund lavet 26 mål i 18 kampe i denne sæson. Heraf syv i Champions League, hvor han er topscorer. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Telegraph: Matic nærmer sig januar-exit

Næste artikel

Lindelöf savner Mourinhos tilstedeværelse i fodbold

ANNONCE