Live-optakt til EL-finalen på Facebook

Senere i dag udkommer vi med en live-optakt på vores Facebook-side forud for aftenens Europa League-finale mod Villarreal, der har kickoff klokken 21.

Har du ikke mulighed for at deltage i aftenens arrangementer på enten Panenka i Aarhus eller Proud Mary i København, så frygt ej.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Senere i dag udkommer vi med en live-optakt på Facebook direkte fra Panenka Sportsbar i Aarhus. Her vil et par af sitets skribenter varme op til aftenens finale med alt lige fra en kombineret start 11 mellem de to hold til voxpops med andre fremmødte Manchester United-fans.

Lyder det interessant for dig, skal du holde øje med vores Facebook-side nogle timer før kickoff.

Vi vil desuden også bestræbe os på at besvare spørgsmål fra jer brugere under live-udsendelsen, så byd derfor endelig ind med alt fra stort til småt, når vi går live.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Solskjærs mandskab skal triumfere mod Europa League-ekspert

Næste artikel

Startopstilling: Solskjær er klar med sit finalehold

Relaterede artikler
Gå til siden

Startopstilling: Ronaldo fra start

Erik ten Hag har ændret lidt i den start-11'er, som tabte 6-3 til Manchester City. Lindelof erstatter den skadede Varane, McTominay glider ud i stedet for Casemiro og Ronaldo starter på toppen.
Gå til siden

Ferdinand om Bellingham: Han har hele pakken

Rio Ferdinand mener, at Manchester United skal gå helhjertet efter Dortmunds Jude Bellingham. Det fortæller han ovenpå englænderens "Kampens spiller"-indsats i går.
ANNONCE
Total
0
Share