Liverpool-legestue da United blev udraderet på Anfield

Manchester United leverede langt henad vejen en horribel præstation, bortset fra en kort periode i 2. halvleg, da Liverpool vandt med 4-0 i aftenens North West Derby.

Manchester United stod øjensynligt overfor en svær opgave, da man gæstede Anfield tirsdag aften, og det var til at få øje på, at styrkeforholdet mellem United og Liverpool i den grad er til scousernes fordel i skrivende stund.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Liverpool scorede da også allerede efter fem minutter, da de spillede sig nemt igennem i Uniteds venstre forsvarsside. Salah lagde bolden på tværs, og Diaz sparkede den sikkert ind til 1-0.

15 minutter skulle der gå, før bolden igen lå i bag David de Gea. Liverpool skilte United-defensiven ad efter en lang periode i boldbesiddelse. Matip spillede bolden op på Mane, der på sin første berøring fandt Salah på flot vis. Egypteren eksekverede sikkert i en-mod-en-duellen mod de Gea.

Liverpool fortsatte dominansen i resten af halvlegen – dog uden at skabe de helt store chancer. 76-24 viste boldbesiddelsen i Liverpool-favør, ligesom Liverpool førte skudstatistikken med 9-0 ved halvtid.

Rangnick forsøgte sig da også med nogle taktiske justeringer i halvlegen. Jadon Sancho erstattede Phil Jones, og formationen blev ændret fra 3-5-2 til 4-3-3.

United-holdet kom da også bedre ud til 2. halvleg, og det resulterede i flere målchancer. Det største tilbud kom til Marcus Rashford, der blev spillet alene igennem af Jadon Sancho efter 62 minutter. Rashford brændte på den fremadstormende Alisson, ligesom Elanga heller ikke scorede på returen.

I stedet blev det 3-0 i det, der var Uniteds bedste periode i kampen. Lindelöf spillede en bold op til Elanga, der blev brudt af Robertson, og så gik det stærkt den anden vej. Robertson fandt Diaz, der lagde den fladt ind til Mane, der scorede sikkert til 3-0.

Salah scorede igen, da Jota fandt Salah, der chippede den over de Gea til slutresultatet 4-0.

Kampens resultat:

Liverpool 4-0 Manchester United

Målscorere:

Diaz 5′ (1-0)

Salah 22′ (2-0)

Mané 68′ (3-0)

Salah 85′ (4-0)

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
7
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Jones starter på Anfield

Næste artikel

Karakterbogen: Flere pinlige præstationer mod Liverpool

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
7
Share