Karakterbogen: Flere pinlige præstationer mod Liverpool

Liverpool besejrede Manchester United i aftenens North West Derby, og det var med flere horrible individuelle præstationer til følge.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

 1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 3

Spanieren kan ikke klandres for nogle af målene, men man kan jo spekulere i, om han er god nok til at organisere sit forsvar, når Liverpool ad flere omgange udstiller United-defensiven. Så heller ikke for godt ud i sit spil med fødderne

Wan-Bissaka – 1

Wan-Bissaka startede i dag i rollen som Wingback, og her faldt han igennem. Da han blev skiftet ned på venstre back, faldt han ligeledes igennem. Han er udisciplineret i sit positionsspil, og teknisk er han for dårlig.

Maguire – 1

Hvad skal vi efterhånden stille op med Harry Maguire? Englænderen er impliceret i 1-0-målet, hvor han bliver fanget ude af position. Ved 3-0-målet scorer Mané, som Maguire skal markere. 4-0 bliver englænderen igen fanget ude af position, da han fejlagtigt stempler op på Mané, efter han i øvrigt har sat Hannibal under pres med en svær aflevering. Uacceptabel præstation.

Lindelöf – 2

Lindelöf smider en svær bolden direkte op i fødderne på Robertson, da han bryder bolden og Liverpool scorer til 3-0. Han står dog ikke så svagt i billedet som Maguire, om end det var en virkelig dårlig indsats af svenskeren.

Jones – 2

Et eller andet sted, er det jo lidt en falliterklæring, når man stiller op med Phil Jones i dagens startopstilling. Når det er sagt, var han mindst impliceret i Liverpools mål, hvis det overhovedet er et succeskriterie.

Dalot – 1

Elendig præstation af Dalot. Bidrager ikke med noget offensivt, og defensivt bliver han fanget ude af position, da Mané chipper bolden ind til Salah ved 2-0. Ved 1-0 bliver han ligesom Maguire fuldstændigt overrumplet af de fremadstormende Alexander-Arnold og Salah.

Matic – 2

Matic bidrager ikke med noget til Manchester Uniteds spil i dag. Det er vist fint, at han smutter videre til sommer.

Bruno Fernandes – 2

Jeg er tæt på at give Fernandes 1, men han viste da noget karakter, da han tacklede Alexander-Arnold, ligesom han har nogle fine afleveringer, men det er simpelthen bare ikke nok.

Elanga – 2

Elanga har dynamik og fart, og han kommer i nogle fine positioner ad et par omgange. Når det er sagt, så var slutproduktet ingen steder at finde i dag. Skal score til 2-1, da Sancho finder Rashford og returbolden tilfalder ham. Han er en ung spiller, og han lider under, at de mere rutinerede spillere ikke tager ansvar.

Rashford – 1

Rashford fremstår som en alibispiller i dag. Det er hverken fra eller til med det falmende talent. Det er en skam at se Rashfords udvikling, men han var simpelthen bare ikke god nok i dag. Skal score til 2-1, da Sancho finder ham.

Sancho – 5

Opmuntrende at se Sanchos evner med bolden. Man kan ikke rigtig klandre Sancho for noget i dag, andet end at han var med til at bringe lidt håb tilbage for os tilskuere.

Lingard – 2

Lingard kom ind for Pogba kort inde i kampen, og han biddrog ikke med noget nævneværdigt. Dårlig ligesom resten af holdet.

Pogba og Hannibal er uden for bedømmelse…

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Liverpool-legestue da United blev udraderet på Anfield

Næste artikel

Bruno undskylder til fansene: De fortjener mere

ANNONCE