Liverpool og City-succes piner Rooney

Det har ikke været let for Manchester Uniteds Wayne Rooney at se rivalerne Liverpool og Manchester City klare sig godt.

Manchester United har i de seneste mange år været vant til at kigge ned på Manchester City og Liverpool, men i denne sæson er det stik modsat. Begge hold kæmper med om det engelske mesterskab, mens Manchester United ligger på en 6. plads.

Det har bestemt ikke været let for en af klubbens stjerner, Wayne Rooney, der særligt ærgrer sig over, at Liverpool har overhalet United.

– At se City klare sig godt, og specielt Liverpool, er virkelig svært, siger Rooney, der har en fortid hos Liverpools rivaler Everton, til magasinet Inside United.

– Det er ikke rart, når vi ved, at vi er i stand til at udfordre dem, som vi ikke har gjort i denne sæson, forklarer angriberen.

På trods af at mesterskabet længe har været langt uden for Manchester Uniteds rækkevidde, er Wayne Rooney stadig opsat på at slutte stærkt af.

– Det betyder, at vi skal være meget bedre og kæmpe os tilbage, fordi den følelse, vi har haft i denne sæson, er ikke en rar følelse at have, siger den 28-årige englænder.

– Vi skal blive ved med at arbejde, blive ved med at forbedre os og slutte sæsonen stærkt, lyder det resolut fra Rooney.

Manchester United tager imod netop Liverpool på søndag i en kamp, hvor de røde djævle skal forsøge at mindske hullet mellem de to klubber, der lige nu er på 11 point.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Den allerførste gang

Næste artikel

Rooney vil være anfører

Relaterede artikler
Total
0
Share