LMA: Moyes-fyring uprofessionel

De engelske manageres støtteorganisation, LMA, kritiserer Manchester Uniteds håndtering af David Moyes’ afskedigelse.

Allerede mandag eftermiddag fik de engelske medier nys om, at David Moyes snart ville være fortid i Manchester United. Det var før David Moyes selv havde fået besked, og det møder kritik fra LMA, der er de engelske manageres støtteorganisation.

– LMA er meget skuffet over omstændighederne omkring David’s fyring i Manchester United. Det var skuffende at læse lange udredninger i pressen, der bekræftede David’s afskedigelse, før David havde snakket med klubben, siger LMA’s administrerende direktør, Richard Bevan.

– I hans tid i Manchester United har David, som han altid gør, handlet og talt med integritet og professionalisme. Værdier, som han tror på, og som er stærkt forbundede med klubben og dens rige traditioner. Derfor er det skuffende at se afslutningen på David’s tid som manager for Manchester United blive behandlet så uproffesionelt.

David Moyes’ miserable tid i Manchester United er en plet på en ellers flot karriere som manager. LMA tipper manageren til at komme igen.

– David er en af de mest talentfulde, vidende og dedikerede managere i britisk fodbold. Han har opnået en masse erfaring i hans karriere som manager, som han startede, da han var 35, og allerede har varet 16 år og mere end 800 kampe, fortæller Richard Bevan.

– David har vundet LMA’s kåring af årets manager tre gange. Han har, uden tvivl, en fremtid som fodboldmanager. Han er passioneret omkring spillet, og jeg ved, at han besidder det drive og den standhaftighed, der skal til for at komme videre fra dette kapitel.

Forrige artikel

Moyes bryder tavsheden

Næste artikel

Avis: Shaw så godt som klar for United

ANNONCE