Moyes bryder tavsheden

Den nu tidligere Manchester United-manager David Moyes har for første gang udtalt sig om sin fyring.

I går blev David Moyes fyret fra sit job som manager for Manchester United. For første gang kommenterer Moyes på fyringen i en pressemeddelelse via LMA, der er de engelske manageres støtteorganisation.

Den tidligere Manchester United-manager er fuld af taknemmelighed overfor sin stab, men nævner ikke spillertruppen med et ord. Det har tidligere været diskuteret på rygtebasis, at Moyes’ forhold til spillertruppen var brudt sammen.

– At blive ansat som manager for Manchester United var og er noget, som jeg altid vil være ufattelig stolt af. At overtage managerposten efter en lang periodes stabilitet og succes ville altid blive en stor udfordring, men jeg nød den og har aldrig fortrudt, at jeg tog jobbet, lyder beskeden fra David Moyes.

– Vi var fuldt ud fokuserede og engarede i genopbygningsprocessen, som truppen har brug for. Det skulle leveres samtidig med positive resultater i Premier League og Champions League. I løbet af den proces har resultaterne og præstationerne ikke været, som Manchester United og klubbens fans er vant til og forventer. Jeg forstår og deler deres frustration.

– I min korte tid med klubben har jeg lært hvilke specielle steder Old Trafford og Carrington er. Jeg vil gerne takke staben i Manchester United for at få mig til at føle mig velkommen og som en del af United-familien. Og selvfølgelig en tak til de fans, der har støttet mig i løbet af hele sæsonen. Jeg ønsker jer og klubben det bedste for fremtiden.

– Jeg har altid troet på, at en manager aldrig stopper med at lære i løbet af karrieren, og jeg ved, at jeg tager uvurderlig erfaring med mig fra min tid som Manchester Uniteds manager. Jeg er stadig stolt af at have ledt holdet til kvartfinalen i Champions League, og jeg er stadig taknemmelig for, at Sir Alex Ferguson troede på mine evner og gav mig chancen for at være manager for Manchester United, lyder det afslutningsvis.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fortune: Spillerne respekterer Giggs

Næste artikel

LMA: Moyes-fyring uprofessionel

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share