Louis Saha: United burde have købt Bruno Fernandes

Ifølge den tidligere United-angriber, Louis Saha, har Manchester United begået en fejl ved ikke at købe Bruno Fernandes i sommerens transfervindue. Det fortæller han i et interview med Portuguese outlet Record.

I sommerens transfervindue var den 24-årige Sporting-kaptajn rygtet til United i flere omgange. Det lignede mere eller mindre en done deal, indtil det kom frem, at Fernandes slet ikke var et af Uniteds førstevalg. 

Saha har været meget imponeret over den portugisiske midtbanegeneral og mener, at det er en klar fejl, Fernandes ikke pryder grønsværen på Old Trafford denne sæson. 

– Bruno Fernandens er en spiller med høj teknisk kvalitet, som kunne være ekstremt afgørende i flere momenter af Uniteds spil. 

– Og så er han ikke desto mindre en født leder, og det er det, Manchester United mangler i denne sæson. 

Den nu 41-årige franskmand fortæller samtidig, at Fernandes ligner præcis den spiller, United mangler, vurdereret ud fra deres seneste kampe. 

– Han (Bruno Fernandes, red.) var helt igennem imponerende sidste sæson. 

– Tiden må vise, men set ud fra, hvad der er sket i United, har de begået en fejl ved ikke at købe Bruno Fernandes og dermed skrive under med en kreativ midtbanespiller. 

Louis Saha nåede at spille 124 kampe for United, hvor det blev til 42 mål. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Officielt: EFL smider Bury ud af League One

Næste artikel

"Pogba out" skrevet på skilt nær Carrington

ANNONCE