Louis van Gaal fortæller om forberedelsen til kampe

I et større interview med The Telegraph fortæller den hollandske manager blandt andet om, hvordan forberedelsen til kampene foregår.

Louis van Gaal er kendt som en detaljens mand. Han er meget perfektionistisk, når det kommer til at indstille holdet taktisk korrekt til de kampe, der kommer. I kampen mod Tottenham så man særligt i 1. halvleg eksempler på dette. Tottenham fik ikke ro i mange øjeblikke, og United truede flere gange. Hollænderen giver et lille indblik i, hvordan forberedelsen foregår.

– Forberedelsen starter med scouten Paul Brand, der analyserer modstanderen på video. En anden scout Marcel Bout ser modstanderens to seneste kampe live. En hjemmekamp og en udekamp, da der kan være forskel på holdenes indstilling. Efterfølgende laver Ryan Giggs en taktik, som vi så diskuterer, udtaler van Gaal til the Telegraph.

– Dagen efter præsenterer vi det for spillerne, det er Ryan Giggs’ job. Derefter går vi ud på træningsbanen og øver det 11 mod 11. Ryan Giggs træner modstanderholdet, da han også har analyseret dem.

Op til kampene kan der være spillere, der kan have brug for en snak enten af personlige årsager, eller fordi van Gaal vil diskutere deres form.

– I sagen med indbruddet ved Di Maria prøvede jeg at vise meget medfølelse, jeg gav ham de fridage, han havde brug for sammen med familien. Noget andet kan være, at jeg gerne vil snakke om, hvordan spillerens præstationer har været, og hvordan jeg tror, disse kan forbedres.

I interviewet med avisen fortæller Louis van Gaal også, at jobbet ved Manchester United er hans sidste, da han efterhånden gerne vil have mere tid sammen med familien.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tony Pulis: Fletcher har været et fantastisk køb

Næste artikel

Carrick: Jeg har to roller mod Liverpool

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share