Carrick: Jeg har to roller mod Liverpool

Uniteds engelske midtbanespiller ser frem til kampen mod Liverpool, hvor han ikke blot skal koncentrere sig om eget spil.

Michael Carrick spillede en strålende kamp mod Tottenham i sidste weekend. Her fungerede han som limen, der formåede at binde kæderne sammen. Tidligere har han siddet ude med en længerevarende skade, så derfor er successen virkelig tiltrængt. Han ønsker at spille en afgørende rolle i resten af sæsonen.

Carrick ser frem til at få en personlig indflydelse på spillet i resten af sæsonen, men det er også vigtigt for ham at hjælpe truppens andre spillere. Han er helt opmærksom på den store rolle, han spiller for holdet i en afgørende periode af sæsonen.

– Der er et ansvar med den erfaring, jeg har. Vi er nogle stykker med en del erfaring, men der er også nogle unge gutter, som jeg prøver på at hjælpe og rådgive. Jeg er ikke en, som tager individuelle snakke med spillerne, det handler mere om at komme med små råd på afgørende tidspunkter, siger Carrick til United Review.

– Det er dejligt at være tilbage, og det nyder jeg virkelig meget. Jeg har haft en forfærdelig sæson med mange skader, og det er ikke lige det, man ønsker, når man bliver en lidt ældre spiller.

Søndagens kamp er en stor test for truppen, en test mod en af de andre kandidater til topplaceringerne. Det er blot den første af mange, da United stadig mangler at spille imod hele den nuværende top-tre også. Det handler kun om en ting for Carrick: Sejre.

– Vi har mange svære kampe det næste stykke tid. Derfor handler det for os om, at vi skal have maximum point i alle disse kampe. Formen har som sådan ikke været dårlig, men da vi var på vej mod en god stime, led vi desværre et tilbageslag mod Swansea.

– At vi nu får en god stime, er afgørende. Vi går ind til kampene med en masse selvtillid og tro på egne evner. Med gode præstationer i de kommende kampe kan vi pludselig være placeret endnu bedre end nu, det er hvad vi sigter efter.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Louis van Gaal fortæller om forberedelsen til kampe

Næste artikel

Tidligere agent: Falcao græder over situationen

Relaterede artikler
Total
0
Share