Louis van Gaal havde flere fra sin stab med til landskamp

Louis van Gaal var sammen med flere af sine ansatte at finde på Amsterdam Arena tirsdag aften, da Holland slog Spanien i en træningskamp.

Umiddelbart kunne det virke harmløst, at en tidligere hollandsk landstræner overværede sine landsmænd spille landskamp. Det pudsige var bare, at der var flere folk fra staben med på lægterne. 

Målmandstræneren, Frans Hoek, var med for at følge David de Gea, der var blevet valgt i Spaniens mål i stedet for Iker Casillias. Yderligere var Jos van Kijk, der er førsteholdstræner og eftersigende en af van Gaals nærmest betroede samt Marcel Bout, der er talentspejder, tilstede. 

Daley Blind og David de Gea var eneste United spillere i aktion, så meget kunne tyde på, at delegationen fra Manchester United var nede for at spejde spillere. Memphis Depay, der er et varmt navn, gjorde fint væsen af sig, og det forlyder også fra flere, at han har et godt forhold til Louis van Gaal.

Det er Mark Ogden, der arbejder for The Telegraph og som normalt er ganske velinformeret, der er i et tweet skrev følgende “Stor United delegation i Amsterdam til gårsdagens kamp mellem Holland og Spanien. LvG(Louis van Gaal, red.), Frans Hoek, Jos van Kijk og Marcel Bout var alle til stede”.

Hvad der kommer til at ske på sommerens transfervindue er selvsagt svært at spå om, men meget tyder på, at der bliver noget at følge med i, hvis man er Manchester United fan.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ikke så "Young" længere

Næste artikel

Manchester United-reserve er Premier Leagues mest vindende

Relaterede artikler
Total
0
Share