Manchester United-reserve er Premier Leagues mest vindende

Han pryder bænken i Manchester United og har endnu sin Premier League debut tilbage. Vi præsenterer Premier Leagues mest vindende fodboldspiller.

Der er selvfølgelig tale om Manchester Uniteds målmandsreserve Victor Valdes, som ifølge en ny opgørelse af Daily Mail er den mest vindende fodboldspiller i Premier League.

Spanieren har i alt vundet 15 medaljer i løbet af sin karriere, der blev skudt i gang i FC Barcelona med Louis van Gaal som træner, og hvor hana altså siden vandt masser af trofæer indtil selvsamme Louis van Gaal hentede ham til Manchester United.

Nummer to på listen er Chelseas anfører John Terry med 13 medaljer, mens den næste Manchester United-spiller er Wayne Rooney med 9 vundne medaljer i løbet af sin karriere. Forøvrigt samme antal som John Obi Mikel, der som bekendt var Manchester United-spiller i en meget kort periode.

Lidt flere har dog flere tidligere Manchester United-spillere. Både Wes Brown og Rio Ferdinand har begge 11 medaljer, mens John O’Shea har 10.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Louis van Gaal havde flere fra sin stab med til landskamp

Næste artikel

De Gea: Vi skal i top fire

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share