Louis van Gaal klar til sæsonstart

Hollænderen nød sin hjemmebanedebut og føler sig klar til lørdagens sæsonstart, trods det han kaldte for sin dårligste kamp indtil nu.

Manchester United tog sommerens sjette sejr ud af seks mulige, da de tirsdag aften besejrede Valencia med 2-1.

For Louis van Gaal var kampen særlig speciel, da det samtidig var hans hjemmebanedebut. En debut der forøvrigt også gjaldt for Ander Herrera.

– Jeg nød det. At træde ind på banen og høre fansene råbe og skrige på dit navn. Det giver et stort pres, lød det fra Louis van Gaal efter kampen.

– De forventer meget og man kan ikke ændre alt på 3-4 uger og det kan spillerne heller ikke. Vi må se hvordan det forløber. Vi behøver tid, men vi har vundet alle kampene indtil nu og det er fantastisk når man ser på hvem modstanderholdene var. Så vi er stor selvtillid forud for Swansea-kampen, lød det optimistisk fra hollænderen til MUTV.

Ikke tilfreds med kampen

Han var dog ikke tilfreds med aftenens sejr. Manchester United havde spillet deres dårligste kamp indtil nu, vurderede manageren.

– Jeg synes det var vores dårligste kamp til dato. Spillerne ville vise den kapacitet vi viste i USA USA lidt for meget. Der var mange mange fejlafleveringer, dårlige beslutningen og vi pressede ikke godt nok på, lød det fra Louis van Gaal.

– Men på trods af dette, så er Valencia også et rigtig godt hold og meget selvsikre på bolden, så det er ikke let at presse dem. Vi dominerede kampen. Det var kun i et kvarters tid i anden halvleg, hvor vi ikke gjorde. Så når alt kommer til alt, så endte vi med at blive vinderne da vi kæmpede til sidste minut. Det er et godt signal, synes jeg.

Forrige artikel

Officielt: Rooney ny kaptajn

Næste artikel

Jones ser frem til Swansea-kamp

ANNONCE