LvG: De Gea og Valencia skadet – Fellaini sparet

Louis van Gaal forklarede efter sejren på 1-0 over Club America, hvorfor David de Gea, Antonio Valencia og Marouane Fellaini ikke var at finde i truppen.

Den hollandske cheftræner gav sladderbladene en oplagt mulighed for at spekulere yderligere i David de Gea-transferpolemikken, da Sam Johnstone og Anders Lindegaard hver fik 45 minutter, og spanieren var helt ude af truppen. Det var der dog en naturlig forklaring på.

– De Gea og Valencia har begge pådraget sig småskader under træningen hernede. Vi tager selvfølgelig ingen chancer på dette tidlige stadie, siger Louis van Gaal ifølge Sky Sports.

Manchester Uniteds tårnhøje belgier Marouane Fellaini dummede sig og blev udvist i den forgangne sæsons sidste kamp mod Hull City. Derfor var han ikke at finde i kamptruppen mod Club America.

– Fellaini har karantæne i sæsonens første tre kampe, hvorfor han har længere tid til at forberede sig. Derudover var der også nye midtbanespillere, som jeg gerne ville se i aktion.

Ud over de tre nævnte kom unge Sean Goss heller ikke i spil i opstartsturens første opgør. De resterende spillere fik hver 45 minutters bold i benene.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Woodward: Indkøb er op til van Gaal

Næste artikel

Van Gaal åbner for ”overraskelse”

Relaterede artikler
Total
0
Share