LVG: Fantastisk holdånd

Louis van Gaal er stolt over at være manager for det Manchester United-hold, der i dag vandt 2-1 over Watford. Det siger hollænderen efter kampen.

På et sent selvmål vandt Manchester United 2-1 over Watford på Vicarage Road, og dermed ligger de øjeblikkeligt på ligaens andenplads. Uniteds hollandske manager er svært tilfreds med de tre point, der kom i mål efter et sent comeback i dommerens overtid.

– Jeg var forbløffet over den holdånd, vores hold viste. Jeg er meget stolt af at være manager for dette hold, siger Louis van Gaal til BTSport efter kampen.

– Selvfølgelig vil vi kæmpe for ligaens førsteplads. Vi kommer tættere på hver uge, men det er slutpositionen, der er den allervigtigste.

Hollænderen havde lidt af en hovedpine forud for dagens opgør, da han hverken havde Wayne Rooney eller Anthony Martial til rådighed. Derfor fik Memphis Depay chancen – og tog den, mener van Gaal.

– I første halvleg var han fantastisk. Jeg synes, at den her rolle er den bedste rolle for ham – jeg vidste, at han kunne gøre det her, slutter manageren om Memphis’ præstation.

Dagens sejr var Uniteds tredje sejr på stribe, og den sjette ubesejrede. Onsdag møder holdet PSV Eindhoven på Old Trafford, hvorefter Leicester med ligatopscorer Jamie Vardy venter på King Power Stadium om en uge.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schweinsteiger: Virkelig vigtige tre point

Næste artikel

Watford-manager: Vi fortjente uafgjort

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share