Schweinsteiger: Virkelig vigtige tre point

Bastian Schweinsteiger blev helten for United, da han sørgede for Troy Deeneys selvmål til allersidst. Den tyske midtbanegeneral er selvsagt en glad mand efter sejren.

Bastian Schweinsteiger blev den helt store helt for Manchester United, da han i dommerens overtid sparkede bolden ind mod målet fra en spids vinkel, som blev rettet i kassen via Troy Deeney.

– Der er altid 90-93 minutter i fodbold. Du er altid nødt til at tro på det. Vi var en smule heldige, men vi er glade for at få de tre point, siger Schweinsteiger til BT Sport.

– Du er nødt til at prøve at gøre det en lille smule farligt. Vinklen var ikke så let, men han (Deeney, red.) rørte selvfølgelig også bolden.

– De tre point var virkelig vigtige for os. Næste kamp spiller vi mod Leicester. Det bliver svært, men hvis vi også kan vinde den kamp, er vi meget glade i Premier League.

Den tyske ‘gamechanger’ er altså naturligvis meget glad for sejren. Der skulle en dog smule held og en dygtig David de Gea til, erkender tyskeren også.

– David de Gea er en af de bedste målmænd i verden. Vi er lykkelige for, at han blev her, han har lavet en masse gode redninger, og du har brug for målmanden, når du ønsker at vinde noget.

Manchester United ligger på en øjeblikkelig førsteplads med 27 point, á point med Leicester og et enkelt point bedre end Arsenal og Manchester City.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

United liga-etter efter dramatiske slutminutter

Næste artikel

LVG: Fantastisk holdånd

ANNONCE