LvG forsvarer indkøbspolitik

Manchester Uniteds cheftræner vil ikke tilslutte sig koret af proklamerede eksperter, der peger fingre af truppens sløje forsvar.

Ruud Gullit og Gary Neville har i denne uge højlydt kritiseret den nye United-managers transfervindue. Man lukkede på ingen måde hullet, som Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra efterlod, lyder kritikken. 

– Måske var vi på markedet efter en central forsvarsspiller. Det ved man aldrig, men jeg gider ikke diskutere det, siger Louis van Gaal forud for dagens opgør mod West Ham. 

– Mine bekymringer går aldrig på, hvorvidt spilleren er gammel nok. Han skal passe ind i systemet og profilen, vi søger. Der er mange forsvarsspillere i denne verden, men jeg vil ikke bare købe for at købe. 

Kritikken rammer naturligvis Manchester United nu, hvor de må hive ungdomsspillere op fra sekundære rækker for at dække fraværet af Jonny Evans, Chris Smalling, Tyler Blackett og Phil Jones. Van Gaal har dog tiltro til de uprøvede talenter. 

– Alder har intet at sige. Med det hollandske landshold anvendte jeg Bruno Martins Indi og Stefan de Vrij i forsvaret – de er 21 og 22 år gamle. Og indtil Leicester-kampen havde vi kun lukket tre mål ind, selvom vi ikke præsterede ret godt på andre fronter. Vores defensive organisation har ellers set godt ud. 

Forrige artikel

Van Gaal hiver ny fysisk træner ind

Næste artikel

Arsenal øjner Smalling-handel

ANNONCE