LVG: Jeg ved ikke hvor Angel di Maria er

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal antydede endnu engang at Angel di Marias fremtid er usikker. Hollænderen vidste ikke engang hvor den rekorddyre spiller befandt sig.

Manchester United drog til USA på pre-season tour med stor selvsikkerhed og med en nærmest jublende fanskare efter sommerens foreløbige indkøb.

Men her når holdet er på vej tilbage over Atlanten, så har rejsen mere eller mindre udviklet sig til lidt af en farce, hvilket der i går blev sat en tyk streg under med både nederlag til Paris Saint-Germain og udeblivende stjernespillere.

Hverken Marcos Rojo eller Angel di Maria dukkede således op på touren. Især Angel di Marias har skabt interesse fra pressen, da han er rygtet videre til netop Paris Saint-Germain.

– Du kan spørge hver eneste uge, men det er det samme svar hver uge, sagde Louis van Gaal på pressemødet efter kampen i går, da han blev spurgt til Angel di Maria.

– Måske ved du noget? Jeg ved ikke noget, lød det fra hollænderen.

I modstanderlejren var den tidligere Manchester United-spiller og nuværende Paris-træner Laurent Blanc mere åbenmundet.

– Forhandlingerne kører, men Paris Saint Germain og United er begge store klubber, så det kan trække ud, men vi føler at vi er tætte på en afslutning, lød det fra den tidligere forsvarsspiller.

Dette medførte med det samme kommentarer til Louis van Gaal, som fluks sendte en reprimande tilbage til den åbenmundede franskmand.

– Jeg ved ikke noget, da jeg ikke er den samme type manager som Laurent Blanc. Jeg svarer ikke på disse spørgsmål. 

– I Manchester United annoncerer vi ting når de tingene er klar og ikke når der ikke er noget konkret, da det er en proces der i gang. Jeg har sagt det mange gange før. Vi bliver nødt til at vente og se. Jeg vil ikke blande mig, lød det fra hollænderen.

 

Forrige artikel

Van Gaal tilfreds trods nederlag

Næste artikel

LVG om de Gea: Måske vil han væk

ANNONCE