LVG om de Gea: Måske vil han væk

Louis van Gaal erkender, at det ikke er optimalt for hverken David de Gea eller for Manchester United, at den spanske målmand tilsyneladende vil væk fra klubben.

Manchester United-målmanden David de Gea havde en skidt halvleg i den sidste testkamp mod PSG, hvor han var uheldigt involveret i franskmændenes 1-0-mål. Så skidt, at manager Louis van Gaal pillede ham ud i halvlegen.

Den spanske målmands præstation fik flere engelske medier til at spekulere i, om det mulige skifte til Real Madrid distraherede ham. Manager Louis van Gaal erkender, at situationen ikke er optimal.

– Vi har en situation, der ikke er favorabel for David de Gea, for os eller for klubben. Måske vil han væk, siger van Gaal ifølge BBC.

På rygtebasis står forhandlingerne mellem Manchester United og Real Madrid for tiden stille, fordi United ikke vil lade de Gea skifte uden at få Sergio Ramos den anden vej.

Den spanske avis Marca skrev dog i denne uge, at Ramos var tæt på at forlænge sin kontrakt. Hvad det så kommer til at betyde for David de Geas fremtid, må tiden vise.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG: Jeg ved ikke hvor Angel di Maria er

Næste artikel

Sam Johnstone på vej på udlån

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share